Treeniajat

SYKSY 2021 10.8 alkaen!

Tiistai

  Tatami 1 Tatami 2 Tatami 3
17.00-17.45 Krav Maga Juniorit
6-9 v
Krav Maga Juniorit
10-13 v
Krav Maga Juniorit
Oranssit ja ylemmät
18.00-19.00 Kick Boxing

Krav Maga Nuoret 

19.15-20.15 Krav Maga
(Oranssi & ylemmät)
Prime Action (toiminnallinen harjoittelu)
20.15-21.15

Peruskurssi & perustekniikka

(krav maga & kick boxing)

 

 

Torstai

  Tatami 1 Tatami 2 Tatami 3
19.00-20.00

Krav Maga

(keltaiset ja ylemmät)

Kick Boxing
20.00-20.45 Prime Core & Stretch
Keskivartalon hallintaan ja venyttelyyn & liikkuvuuteen keskittyvä harjoitus. Sopii kaikille!
 

Perjantai

  Tatami 1 Tatami 2 Tatami 3
17.00-17.45 Krav maga Juniorit
6-9 v
Krav maga Juniorit
10-13 v
Krav maga Junior
Oranssit ja ylemmät
18.00-19.00 Lyönti- ja potkutekniikka
Krav Maga ja Kick Boxing kaikki ryhmät ja tasot
Krav maga nuoret
13-16 v
19.15-20.15 Vapaa harjoittelu / otteluryhmä Prime Action
Toiminnallinen harjoittelu

Sunnuntai

  Tatami 1 Tatami 2 Tatami 3
11.30-12.15 PRIME KIDS 2-6 v
vanhempien kanssa
 
12.30-13.15 Krav maga Juniorit 6-9 v  
13.30-14.15 Krav maga Juniorit 10-15 v  
14.30-15.30 Krav maga  simulaatioharjoitus   
15.30-16.30

Krav maga

PERUSKURSSI

15.30-16.15
PRIME FIT kahvakuula
16.45-18.15 Kuntonyrkkeily  

 

Prime Fightersin Harjoitukset

Kunnossa Kaiken Ikää- periaatteen mukaisesti haluamme  edesauttaa hyvässä fyysisessä ja henkisessä kunnossa pysymistä. Harjoittelumaksuun kuuluu automaattisesti kaikki normaaliaikataulun mukaiset harjoitukset.

VOIT ALOITTAA MILLOIN HYVÄNSÄ! EI OLE SIIS SYYTÄ LYKÄTÄ ALOITUSTA PÄIVÄÄKÄÄN !

 

HUOMIOITAVAA – NOTIFICATIONS

Yhteiskäyttöhanskat, suojat ja takit eivät ole käytössä. Harjoittelussa tarvittavat suojat voi hankkia salilta pakettihintaan ja samalla tukea seuran toimintaa:
– Fight 2 säärisuojat ja hanskat yhteishintaan 139€
– Krav Maga takit hintaan 70€

Common use gear (boxing gloves and shin-guards and KM Jackets) are NOT IN USE. You can get your own gear and support the club at the same time:
– Fight 2 shin-guards and boxing gloves for 139€
– Krav Maga jackets 70€

Hengityssuojaimet/Masks
Seurataan mitä näistä ohjeistetaan ja mennään sen mukaan
We are watching closely on what the government recommends on the use of these and will act accordingly

Yleisohjeet / General instructions

Älä tule harjoituksiin sairaana tai jos joku lähipiiristä on sairaana/ do not come to training if you are sick or if someone of your close ones is sick
Aina puhtaat vaatteet ja suojat/ always clean clothes and protective gear

 

Krav maga peruskurssi

Krav Magan peruskurssi on helppo tapa aloittaa harjoittelu. Voit toki myös tulla muihin ryhmiin, jos sinulla on aiempaa kokemusta tai tunnet muuten vain olosi mukavammaksi harjoitella näissä ryhmissä. Peruskurssin harjoituksiin kuuluvat niin itsepuolustustilanteiden viestinnän ja ennaltaehkäisemisen harjoittelu kuin fyysinen puolustautuminen kokonaisuudessaan.

Krav maga keltaiset ja oranssit – ryhmä

Peruskurssin jälkeen harjoittelua voita jatkaa keltaiset- ja oranssit – ryhmässä, jossa jatketaan itsepuolustustilanteiden harjoittamista. Keltaiset – oranssit ryhmän harjoitukset keskittyvät niin lyöntien, potkujen kuin muiden vastahyökkäysten harjoittelua, hyökkäysten torjuntaa, aseellista hyökkääjää vastaan puolustautumista, useampaa uhkaajaa/hyökkääjää vastaan puolustautumista sekä erilaisia skenaarioharjoitteita kuten rappukäytävässä, ulkona jne.

Krav maga ylemmät

Ylempien harjoituksissa keskitytään perustekniikan soveltamiseen. Harjoituksissa kokeillaan miten perustekniikat toimivat, kun mukaan laitetaan vauhtia ja täysikontakti (suojavarustein). Näihin harjoituksiin suositellaan n. vuoden perustekniikkakokemusta. Suojavarusteet tulee olla turvallisen harjoittelun varmistamiseksi.

Skenaarioharjoitteissa harjoitellaan lähes todellisilla tilanteilla, jolloin kaikki on mahdollista. Itseään on kyettävä puolustamaan kaikissa olosuhteissa, ja siksi harjoittelu pitää sisällään niin mentaalista kuin fyysistäkin harjoittelua. Tilanteeseen on voitava aina reagoida, eikä lukkiutuminen tai väsyminen ole hyväksyttäviä menetelmiä puolustautua.

Kick boxing

Lyönti- ja potkutekniikan harjoittelua tyynyihin sekä paritekniikkana. Kombinaatio-harjoittelua parin kanssa sekä kuntopiirityyppiseti. Harjoittelu on hyvin aerobista ja kuntoa kohottava. NÄIHIN HARJOITUKSIIN VOIT TULLA KOSKA HYVÄNSÄ ILMAN MITÄÄN AIEMPAA KOKEMUSTA!

Prime Action – toiminnallinen harjoittelu

Prime Action on harjoittelumuoto, jossa haetaan tehokasta lihasten käyttöä voimannoston perustekniikoiden kautta yhdistettynä kehonpainoharjoitteluun.

Prime FIT voimaharjoitus

Ohjattua liikkeiden harjoittelua teknisinä yksittäissuorituksina sekä kombinaatio-harjoituksina useamman minuutin sykleissä. Harjoittelutemmon kukin voi määrätä itse rauhallisesta hyvin vauhdikkaaseen ja haastavaan omien mieltymystensä mukaan. 40 minuutin harjoituksessa intensiteetti on hiukan tunnin harjoitusta kovempi.

Varusteet ja kustannukset

Ensimmäisiksi varusteiksi käyvät shortsit tai verryttelyhousut ja paita.

Alun jälkeen tulee hankittavaksi harjoitusasu sekä lajinmukaiset suojavarusteet. Suojavarusteiden käyttö on kuin apupyörät opeteltaessa ajamaan pyörällä . Ei synny vammoja niin helposti ja harjoittelu on mukavaa!

Seuran jäsenet voivat hankkia varusteet suoraan salilta. Meillä on yli 10 vuoden testikokemus eri suojista sekä hyvät takuut!