Treeniajat

2023 treeniajat 8.1. alkaen

Tiistai

  Tatami 1 Tatami 2 Tatami 3
17.00-17.45 Prime Juniorit
6-9 v
Prime Juniorit
10-13 v
vapaa harjoittelu
18.00-19.15 Kick Boxing

17.45-18.30

Prime Juniorit
Vihreät ja ylemmät

     

18.30-19.30 Prime Action

19.15-20.15 Krav Maga
(Oranssi & ylemmät)
Krav Maga Peruskurssi & keltaiset tekniikat Prime Juniorit yli 15v

Torstai

  Tatami 1 Tatami 2 Tatami 3
18.00-19.00

 

    Prime Action

19.00-20.30 Kick Boxing

    19.00-20.00

Krav maga kaikki

 

Perjantai

  Tatami 1 Tatami 2 Tatami 3
17.00-17.45 Prime Juniorit
6-9 v
Prime Juniorit
10-13 v
Prime Juniorit
Oranssit ja ylemmät
18.00-19.00 Krav Maga , Kick Boxing ja kuntonyrkkely TEKNIIKKAHARJOITUS Prime Juniorit siniset & ylemmät
19.00-20.00 Vapaa harjoittelu / otteluryhmä  

Sunnuntai

  Tatami 1 Tatami 2 Tatami 3          
10.30-11.15 PRIME KIDS 2-6 v
vanhempien kanssa

10.30-11.30

Prime Fit (aikuiset)

11.30-12.15 Prime Juniorit 6-9 v  
12.30-13.15 Prime Juniorit 10-14 v  
13.30-14.30

Krav maga sovellettu harjoitus

(aikuiset JA juniorit siniset vyöt sekä ylemmät)

 
14.30-15.30

Krav maga

PERUSKURSSI ja keltaiset vyöt

 
15.30-17.00  Kuntonyrkkeily  
                  

Prime Fightersin Harjoitukset

Kunnossa Kaiken Ikää- periaatteen mukaisesti haluamme  edesauttaa hyvässä fyysisessä ja henkisessä kunnossa pysymistä. Harjoittelumaksuun kuuluu automaattisesti kaikki normaaliaikataulun mukaiset harjoitukset.

VOIT ALOITTAA MILLOIN HYVÄNSÄ! EI OLE SIIS SYYTÄ LYKÄTÄ ALOITUSTA PÄIVÄÄKÄÄN !

 

HUOMIOITAVAA – NOTIFICATIONS

Yhteiskäyttöhanskat, suojat ja takit eivät ole käytössä. Harjoittelussa tarvittavat suojat voi hankkia salilta pakettihintaan ja samalla tukea seuran toimintaa:
– Fight 2 säärisuojat ja hanskat yhteishintaan 139€
– Krav Maga takit hintaan 70€

Common use gear (boxing gloves and shin-guards and KM Jackets) are NOT IN USE. You can get your own gear and support the club at the same time:
– Fight 2 shin-guards and boxing gloves for 139€
– Krav Maga jackets 70€

Hengityssuojaimet/Masks
Seurataan mitä näistä ohjeistetaan ja mennään sen mukaan
We are watching closely on what the government recommends on the use of these and will act accordingly

Yleisohjeet / General instructions

Älä tule harjoituksiin sairaana tai jos joku lähipiiristä on sairaana/ do not come to training if you are sick or if someone of your close ones is sick
Aina puhtaat vaatteet ja suojat/ always clean clothes and protective gear

 

Krav maga peruskurssi

Krav Magan peruskurssi on helppo tapa aloittaa harjoittelu. Voit toki myös tulla muihin ryhmiin, jos sinulla on aiempaa kokemusta tai tunnet muuten vain olosi mukavammaksi harjoitella näissä ryhmissä. Peruskurssin harjoituksiin kuuluvat niin itsepuolustustilanteiden viestinnän ja ennaltaehkäisemisen harjoittelu kuin fyysinen puolustautuminen kokonaisuudessaan.

Krav maga keltaiset ja oranssit – ryhmä

Peruskurssin jälkeen harjoittelua voita jatkaa keltaiset- ja oranssit – ryhmässä, jossa jatketaan itsepuolustustilanteiden harjoittamista. Keltaiset – oranssit ryhmän harjoitukset keskittyvät niin lyöntien, potkujen kuin muiden vastahyökkäysten harjoittelua, hyökkäysten torjuntaa, aseellista hyökkääjää vastaan puolustautumista, useampaa uhkaajaa/hyökkääjää vastaan puolustautumista sekä erilaisia skenaarioharjoitteita kuten rappukäytävässä, ulkona jne.

Krav maga ylemmät

Ylempien harjoituksissa keskitytään perustekniikan soveltamiseen. Harjoituksissa kokeillaan miten perustekniikat toimivat, kun mukaan laitetaan vauhtia ja täysikontakti (suojavarustein). Näihin harjoituksiin suositellaan n. vuoden perustekniikkakokemusta. Suojavarusteet tulee olla turvallisen harjoittelun varmistamiseksi.

Skenaarioharjoitteissa harjoitellaan lähes todellisilla tilanteilla, jolloin kaikki on mahdollista. Itseään on kyettävä puolustamaan kaikissa olosuhteissa, ja siksi harjoittelu pitää sisällään niin mentaalista kuin fyysistäkin harjoittelua. Tilanteeseen on voitava aina reagoida, eikä lukkiutuminen tai väsyminen ole hyväksyttäviä menetelmiä puolustautua.

Kick boxing

Lyönti- ja potkutekniikan harjoittelua tyynyihin sekä paritekniikkana. Kombinaatio-harjoittelua parin kanssa sekä kuntopiirityyppiseti. Harjoittelu on hyvin aerobista ja kuntoa kohottava. NÄIHIN HARJOITUKSIIN VOIT TULLA KOSKA HYVÄNSÄ ILMAN MITÄÄN AIEMPAA KOKEMUSTA!

Prime Action – toiminnallinen harjoittelu

Prime Action on harjoittelumuoto, jossa haetaan tehokasta lihasten käyttöä voimannoston perustekniikoiden kautta yhdistettynä kehonpainoharjoitteluun.

Prime FIT voimaharjoitus

Ohjattua liikkeiden harjoittelua teknisinä yksittäissuorituksina sekä kombinaatio-harjoituksina useamman minuutin sykleissä. Harjoittelutemmon kukin voi määrätä itse rauhallisesta hyvin vauhdikkaaseen ja haastavaan omien mieltymystensä mukaan. 40 minuutin harjoituksessa intensiteetti on hiukan tunnin harjoitusta kovempi.

Varusteet ja kustannukset

Ensimmäisiksi varusteiksi käyvät shortsit tai verryttelyhousut ja paita.

Alun jälkeen tulee hankittavaksi harjoitusasu sekä lajinmukaiset suojavarusteet. Suojavarusteiden käyttö on kuin apupyörät opeteltaessa ajamaan pyörällä . Ei synny vammoja niin helposti ja harjoittelu on mukavaa!

Seuran jäsenet voivat hankkia varusteet suoraan salilta. Meillä on yli 10 vuoden testikokemus eri suojista sekä hyvät takuut!