Prime KIDS – Yhteistä liikuntaa ja ajanviettoa lapsesi kanssa!

Tule mukaan treenaamaan Prime KIDS -ohjelmaan. Treenaamisen aloittaminen ei ole koskaan aikaisemmin ollut hauskempaa! Takaamme, että hyvän treenin jälkeen maistuu uni myös kaiken energisemaille ”Duracell pupuille” (aikuiset mukaan lukien).

prime-kids-pallojen-haku

Lapsille hauskaa ja hyödyllistä liikuntaa!

Vanhemmat treenaa mukana ja kunto paranee!

Yhdessä suunniteltu ja toteutettu!

Tulkaa kokeilemaan!

 

Mistä Prime Kids harjoituksissa on kysymys?

Harjoitusten tavoitteena on leikin avulla kehittää lapsen mielenkiintoa urheilua ja liikuntaa kohti. Liikunnallisissa taidoissa ketteryys ja koordinaatio paranevat ”silmissä”. Käsi-silmä – koordinaatio mm. pallonheitto ja kiinniottoharjoituksilla, yleinen motoriikka erilaisten kuperkeikkojen ja pyörähtämisien kautta sekä kehon lihaksiston käyttö erilaisilla temppuradoilla tekevät liikunnasta hauskaa!

Itsepuolustuksen aspektissa erilaisista otteista vapautuminen ja väistäminen opettavat tärkeää kansalaistaitoa. Kamppailu-urheilusta tutut lyöntisarjat tehdään aina urheilunomaisesti kehittäen jo yllämainittua käsi-silmä koordinaatiota. Ja jos näistä mikään ei sillä hetkellä kiinnosta, meillä on myös takuuvarma ”Prime Kids” innostaja: Hippa ohjaajan kanssa.

Yksittäisen harjoituksen mitta on 45 minuuttia. Harjoitus koostuu seuraavista osista:

1) Harjoitukset aloitetaan aina alkuverryttelyllä, jonka aikana nauraminen ja kiljuminen on todellakin sallittua!

 

2) Tämän jälkeen seuraa tekniikan harjoitteluvaihe. Tässä vaiheessa lapsi oppii keskittymään tekemällä kyseisen päivän harjoiteltavaa tekniikkaa. Vanhempien mukanaolo mahdollistaa, että keskittymiskykyä vaativat jaksot mitoitetaan jokaisen ”Prime Kid:n” omaan tasoon.

prime-kids-suora-lyonti

3) Harjoituksen kolmas osio on kehonhallinta ja koordinaatio. Vanhemmat toimivat välillä ”kiipeilypuuna” tai työnnettävänä ”puunrunkona” ja lapset oppivat hallitsemaan vartaloaan mm. kottikärry-kävelyssä, kuperkeikoissa ja muissa vastaavissa liikkeissä.

prime-kids-apinan-leipapuu

prime-kids-pyorittaminen

4) Harjoituksen neljäs ja viimeinen vaihe on hyvin alkuverrytelyn kaltainen ”loppu-riehunta”, jossa leikitään hippaa ja erilaisia muita ryhmäpelejä.

Vanhemmat treenaa ja kunto paranee mukana! Lapsen kanssa treenaaminen on myös helppo tapa palata oman, tauolle jäänyt liikuntaharrastuksen pariin. Pienten lasten kanssa ei ole aina helppoa löytää sitä vapaata aikaa, että pääsisi itse treenaamaan. Nyt se yhdistyy kätevästi Prime KIDS -ohjelman avulla ja voit viettää lapsesi kanssa säännöllisesti hauskan ja energisen sunnuntai-päivän, säällä kun säällä.

Yhdessä suunniteltu ja toteutettu! Prime KIDS -ohjelman suunnittelussa on ollut mukana sekä Prime Fighters Ry:n ammattiohjaajat, että treenaavien lasten vanhemmat. Kokemus ja ammattitaito yhdistämällä pyritään parhaaseen tulokseen lapsesi kehityksessä. Meille on tärkein, että treenaamisesta nautitaan ja salille halutaan palata jo seuraavana päivänä.

Tulkaa kokeilemaan! Ryhmä koostuu tällä hetkellä 2-6v pojista, tytöistä ja heidän vanhemmista. Paras kaverisi saattaa löytyä just täältä! Voitte tulla mukaan koska hyvänsä ja ensimmäinen kokeilukerta ei maksa mitään!