Prime Juniorit

Prime Junior Krav Maga on tarkoitettu 6-15- vuotiaille, jotka haluavat oppia itsepuolustusta, kehonhallintaa sekä kehittää sosiaalisia taitojaan.

Harjoitukset on jaettu ikäryhmittäin 6-9- vuotiaat, 10-13v ja 13-15- vuotiaat, mutta meillä juniorit saavat valita oman harjoitusryhmänsä, koska tarkoituksenahan on, että juniorit viihtyvät treeneissä!

Prime Junior Krav maga

Krav Maga Junior

Krav Maga on itsepuolustusmenetelmä, jossa juniorit oppivat myös ennaltaehkäisemään konfliktitilanteita. Ensimmäisessä vaiheessa opetetaan reagoimaan erilaisiin otteisiin, on sitten otteen ottajana oman kokoinen hyökkääjä tai isompi ja vahvempi. Tämän lisäksi opitaan yleistä kamppailutaitoa, liikkumista, tasapainoa ja kisailua.

Luka-ja-Noah-vastahyokkays

Vanhempien kokemuksia

“Treenien jälkeen poitsu on aina iloinen ja innokas jatkamaan vaikka heti. Myös koulussa tapahtunut kiusaaminen on loppunut, kun pari kertaa hän on irtautunut kiusaajien otteesta ja saman tien mennyt kertomaan opettajalle. Juuri niin kuin on harjoiteltu. Suosittelen!”

“Tytär aloitti harjoittelemisen kaverin kanssa ja vaikka tytöt olivat ensin hieman arkoja, niin nyt jo vuoden treenaamisen jälkeen vauhti vaan kasvaa.”

Harjoitusten rakenne

Harjoitukset aloitetaan alkuverryttelyllä, jossa isona osana ovat erilaiset pelit ja tehtäväradat sekä elimistön herättäminen harjoitteluun.

Seuraavana vaiheena lyhyen juomatauon jälkeen harjoitellaan kulloisenkin päivän teemaa ja tekniikkaa. Itsepuolustustekniikoissa valmentajat esittävät hyökkääjää, jolloin jokainen harjoittelija saa henkilökohtaista valmennusta ja oppii näin oikean tekniikan. Kokeneemmat juniorit harjoittelevat jo keskenään ja tekevät hieman vaativampia tilanteita oman valmentajansa ohjauksessa.

Harjoituksen viimeisenä vaiheena on opitun soveltaminen sekä fyysisten kykyjen kehittäminen. Tavoitteenamme on kehittää junioreille hyvä liikunnallinen perusta. Tämän vuoksi teemme runsaasti erilaisia kehonhallintaharjoitteita, omalla painolla tapahtuvaa voimaharjoittelua ja hieman ”sirkustemppujakin”. Yleistaitavuuden harjoitteet, kuten erilaiset hypyt, kuperkeikat ja tehtäväradat ovat osa jokaista harjoitusta. Kehitetään monipuolisesti niin kestävyyttä, nopeutta kuin voimaa. Jokaiselle juniorille juuri hänen ikäänsä ja kehityskaareensa sopivasti.

Prime Junior

Harjoitusajat

Junioreilla on mahdollisuus harjoitella kolmena päivänä viikossa, ti, pe ja su. Ei haittaa, jos et pääse kaikkiin harjoituksiin! Jokainen soveltaa sopivan määrän itselleen halun ja omien aikataulujen mukaan.

Tiistaisin ja perjantaisin yhmät jaetaan omikseen, vaikka harjoitukset ovatkin samanaikaisesti. Yli 300m2 tatami mahdollistaa tämän mainiosti!

Katso tarkemmat treeniajat https://www.primefighters.fi/treeniajat/

Varusteet

Harjoittelussa ei sinänsä tarvita mitään erityisvarusteita, normaalit sisäliikuntavarusteet riittävät varsin hyvin. Harjoittelu tapahtuu avojaloin, toki voi halutessa käyttää myös erityisiä kamppailuun tarkoitettuja tossuja.

Kun ensimmäinen vyö on suoritettu, tulee harjoitteluasuna käyttää Krav Maga Liiton housuja ja seuran t-paitaa sekä oman vyöarvon mukaista vyötä.

Vihreät vyöt ja ylemmät tasoilla suositellaan ainakin säärisuojia ja takin hankintaa, jotta voidaan harjoitella vauhdikkaammin.

Nelli_victory

Kustannukset

Olemme lähteneet liikkeelle siitä, että lasten ja nuorten liikunnan tulee olla edullista. Katso hinnat sivuilta https://www.primefighters.fi/hinnasto/ Jos samasta perheestä on useampi juniori harjoittelemassa, sisaralennus on 50%.

Vyöjärjestelmä

Prime Fighters käyttää Suomen Krav Maga Liiton lasten ja nuorten vyöjärjestelmää, joka jakautuu kahteentoista junior vyöarvoon.

Vöitä suoritetaan aina kevät- ja syyskauden päätteeksi. Luonnollisesti, jos juniori on kipeänä tai muuten poissa juuri vyökokeen aikaan, se suoritetaan heti, kun ollaan taas takaisin salilla. Vyö ei luonnollisestikaan ole automaatio vaan se vaatii kyllä ahkeraa harjoittelua. Kokeissa ei tosin tule juurikaan hylkäyksiä, koska jokaisen juniorin ja/tai vanhemman kanssa on aina keskusteltu, jos vyökoe ei vielä ole kohdallaan.

 • Keltainen
 • Keltainan ja 1. Natsa
 • Oranssi
 • Oranssi ja 1. Natsa
 • Vihreä
 • Vihreä ja 1. Natsa
 • Sininen
 • Sininen ja 1. Natsa
 • Ruskea
 • Ruskea ja 1. Natsa
 • Ruskea ja 2. Natsa
 • Musta-ruskea

Helposti Mukaan!

Mukaan voi liittyä ihan koska hyvänsä, ei siis tarvitse odottaa kauden vaihtumista!

Oliver-ja-Emil