Prime ACTION toiminnallinen harjoittelu

Mitä on Prime ACTION?

Prime ACTION tunneilla harjoitetaan kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti koko kehoa. Tunnit voidaan viedä läpi harrastajan lähtötasosta riippumatta – harjoitteet voidaan ohjaajien avulla skaalata omaan kuntotasoon sopiviksi. Liikkeet voidaan aina keventää tai vaikeuttaa omaan tasoon sopiviksi.

Kaikentasoiset harrastajat saavat hyvän treenin, joka kasvattaa niin voimatasoja, liikkuvuutta, suoritustekniikkaa ja hengitys- ja verenkiertoelimistöä. Tunneilla käytetään monipuolisesti eri toiminnallisen harjoittelun välineitä mm levytankoja, kahvakuulia, kelkkaa ja kehonpainoharjoittelua. Harjoittelu on haastavaa, mutta tehokasta ja kivaa!

Prime ACTION tunnit alkavat alkuverryttelyllä ja päättyvät loppuhikeen. Siinä välissä tunneilla käydään ohjaajien avustuksella lävitse harjoitteita&tekniikkaa päivän teeman mukaisesti:

Prime ACTION yläkeho: yläkehon lihasvoiman kasvattaminen & hengitys- ja verenkiertoelimistön vahvistaminen.

Prime ACTION alakeho: alakehon lihasvoiman kasvattaminen & hengitys- ja verenkiertoelimistön vahvistaminen.

Prime ACTION total: koko kehon totaalitreeni!

Tuntiteema on kiertävä, voit tulla mukaan milloin vain. Tehokas ja kokonaisvaltainen treeni on taattu. Päivän treenien tarkemmasta sisällöstä infotaan treenipäivänä Prime Fightersin Facebook-sivulla. Käythän tykkäämässä!

Prime ACTION toiminnallinen harjoittelu

Prime ACTION toiminnallinen harjoittelu

prime-action-003-2x