Potkunyrkkeily

Kamppailu- sekä kuntoilumuoto jokaiselle

Potkunyrkkeilyn eli kickboxingin harjoitteluun kuuluvat monipuolisesti erilaiset lyöntien ja potkujen yhdistelmät sekä niiden torjunnat. Laji on kehitetty eri karate- ja kung fu -tyyleistä pelkistetyksi ja tehokkaaksi kamppailulajiksi. Laji sopii miehille ja naisille ja sitä voi harjoitella myös pelkästään kuntoiluna. Varsinaista yläikärajaa ei ole.

potkunyrkkeily

Prime Fightersilla potkunyrkkeilyn harrastaminen on helppoa ja mukavaa. Jokainen saa harjoitella sillä intensiivisyydellä kuin haluaa ja asettaa omat tavoitteensa.

Kuntoilumuotona potkunyrkkeily on yksi parhaista. Harjoittelu vaikuttaa mm. kestävyyteen, lihaskuntoon, voimaan, koordinaatioon, rytmitajuun ja liikkuvuuteen sekä monin hyvin tavoin mieleen.

potkunyrkkeily-2x-208

Kilpaileminen ja ottelut

Virallisissa ottelumuodoissa on tekniikkaan painottuvia kevyen kontaktin otteluita (light contact) sekä täyden kontaktin otteluita ala- ja/tai yläpotkuin (kickboxing ja full contact). Harjoituksissa on mahdollisuus sparrata eli osallistua otteluharjoitteisiin. Opit turvallisesti ottelemaan ja soveltamaan tekniikoita. Ei tarvitse pelätä loukkaantuvansa!

Kilpailuihin osallistuminen on hieno kokemus ja arvostettava suoritus. Prime Fightersin ottelijat ovat osallistuneet kisoihin ja menestystäkin on tullut SM-kisoja myöten.